Hoe kleed ik me comfortabel maar toch stijlvol?

Uncategorized

Je hebt vast wel eens van die dagen dat je geen zin hebt om leuke kleren aan te trekken. Je wilt het liefst in je pyjama de deur uit, maar dan zal je baas wel heel gek opkijken. Je hebt geen zin in die strakke spijkerbroek of die oncomfortabele jurk, maar je wilt er wel leuk uitzien. Helemaal nu de zomer er weer aan komt, is het belangrijk dat je je lekker voelt in je kleding. Ga comfortabel en stijlvol de zomer in!

Ondergoed

Vaak vergeten we dit onderdeel, maar we moeten het er toch even over hebben: ondergoed. Het is erg belangrijk dat je het juiste ondergoed draagt in de goede maat. Wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt. Het ondergoed moet niet alleen de juiste maat hebben, het moet ook aangepast worden op de kleding die je draagt. Als je een witte broek draagt, is het wel zo handig om een witte of huidskleur onderbroek aan te doen. Maar het belangrijkst is; het ondergoed moet lekker zitten. Je voelt je namelijk veel fijner in ondergoed dat comfortabel zit.

Niet al te strak

Strakke kleding wordt vaak geassocieerd met oncomfortabel. In strakke tops zie je vaak alles zitten en kun je voller lijken. In de zomertijd kan strakke kleding ook erg vervelend zijn omdat je vaak meer zweet als je strakke kleding draagt. Kies daarom eens voor een minder strakke top. Dit is lekker luchtig en je zult veel minder snel die vervelende zweetplekken zien. De wijde jurk is het perfecte kledingstuk voor een comfortabele maar ook stijlvolle outfit in de zomer. De pasvorm is erg comfortabel en ziet er ook nog eens leuk uit. Perfect voor een dagje uit, maar ook voor een dagje relaxen.

Pimp je outfit met accessoires

Als je gewoon in die lekkere oversized top gecombineerd met een comfortabele wijde broek de deur uit wilt, kun je je outfit net een beetje stijlvoller maken met accessoires. Met accessoires verplaatst je de aandacht namelijk naar een ander gedeelte van je lichaam. Trek de aandacht naar je handen door het dragen van een mooie armband of ring. Of lak je nagels eens in een vrolijk kleurtje. Maar ook je schoenen kunnen veel doen voor je outfit. Met pumps of sleehakken bij jouw comfortabele outfit zie je er toch erg stijlvol uit.

Vorig bericht
Sporten in eigen tuin, hoe doe ik dat?
Volgend bericht
Wat heb je nodig voor een relaxdagje?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu