Wat heb je nodig voor een relaxdagje?

Wonen

Heb je een drukke baan? Of ben je elke dag in de weer met de kids? Door de drukte vergeet je soms wel eens aan jezelf te denken. Het is tijd om een relaxdagje te plannen. Hiervoor hoef je niet persé naar de spa of een wellnessresort, blijf gewoon thuis! Je kunt namelijk ook heel goed relaxen in je eigen tuin. Houd wel de weersverwachtingen in de gaten, relaxen is toch wat lekkerder met goed weer. Je zult je na deze relaxdag weer helemaal lekker voelen. Relaxen doe je zo!

Relaxen in een relaxstoel

Relaxen doe je natuurlijk niet staand, dit doe je zittend op een heerlijke bank of stoel. Plof lekker neer op een loungebank of een relaxstoel. Heerlijk om een boek in te lezen of even in uit te rusten. Maar ook hoort de hangmat echt bij relaxen. Hang de hangmat op tussen twee bomen en klaar is kees. Even dutten en je bent weer helemaal klaar voor de rest van de dag. Heb je geen bomen in je tuin staan? Geen probleem, er zijn ook hele handige hangmatstandaards op de markt.

Zwembad

Bij wellness denk je waarschijnlijk aan genieten in een jacuzzi of een sauna. Maar wist je dat je deze ook gewoon in je tuin kunt hebben staan. Tegenwoordig is de jacuzzi voor thuis helemaal hip en voor je relaxdag is dit natuurlijk ook perfect. Maar heb jij geen jacuzzi in je tuin staan? Een opblaasbaar zwembad is ook een hele goede optie. Vul dit bad met warm water en laat het relaxen beginnen. Kopje thee erbij en niet te vergeten; die ene leuke zonnebril waar je je echt een diva mee voelt.

In de badkamer

Is het toch niet zulk mooi weer als verwacht? Houd dan je relaxdagje in de badkamer. Wat is er fijner dan lekker badderen in een spa? Dit luxe gevoel kun je ook heel goed in je eigen badkamer creëren. Dim de lichten of doe alle lampen uit en zet overal kaarsjes neer. Dit is niet alleen heel ontspannend, maar ook heel romantisch. Ook kan je het echte spa-gevoel krijgen door het gebruik van accessoires. Mooie zeepjes en lekkere douchegel zorgen voor een ontspannen gevoel. Een mooie bloem in een vaasje geeft het gevoel van luxe. Wil je gaan voor de complete wellness ervaring? Zet dan een paar planten neer in de badkamer. Kopje thee erbij en lekker ontspannen!

Ertussenuit

Eén van de beste methodes om te relaxen en even lekker nergens aan te denken is door even ertussenuit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een huisje huren of eropuit gaan met een camper.

Vorig bericht
Hoe kleed ik me comfortabel maar toch stijlvol?
Volgend bericht
Nieuwbouw kopen: waar moet je op letten

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu