Het internationale succes van BALR

Uncategorized

Wie kent het merk BALR niet? Je kunt er tegenwoordig haast niet meer omheen. In zeer korte tijd is het een internationaal succes geworden. Het lifestyle merk werd in 2013 opgericht door de bekende voetballer Demy de Zeeuw en internetondernemers Ralph de Geus en Juul Manders. Sindsdien groeit het bedrijf jaarlijks met 100% procent, dankzij de grote internationale ambities van de mannen. Het is dan ook hun droom om een wereldspeler te worden met een omzet van 100 miljoen. Die droom komt steeds dichterbij. Eind 2016 opende de eerste fysieke winkel in de Amsterdamse Kalverstraat. Daarnaast doet BALR het erg goed in Duitsland en Japan. Met name in Duitsland, dankzij het feit dat de nationale voetbalploeg de kleding van BALR graag draagt. De eerste winkel over grens, in Berlijn, zal binnenkort dan ook een feit zijn.

BALR voor mannen

De focus van het merk BALR ligt natuurlijk vanaf dag één al op mannen. Hier is het bedrijf in 2013 mee begonnen. Het idee erachter is om de luxe levensstijl van atleten binnen handbereik van iedereen te brengen. BALR profileert zichzelf meer als een lifestyle voor iedereen die hard werkt voor zijn dromen. Mannen die BALR dragen moeten zich net zo succesvol voelen als rijke voetballers met hun luxe leven. BALR is dan ook volledig geïnspireerd en gefocust op het jonge en ambitieuze publiek. In het assortiment van BALR vind je high-end fashion, reisproducten en accessoires voor de man. Zo zijn er shirts, sweater, jassen, broeken en schoenen. Maar daarnaast ook een heleboel luxe reisaccessoires als rugzakken en tassen. 

BALR voor vrouwen

De main focus van BALR ligt bij de mannelijke doelgroep. Desondanks kun je als vrouw ook terecht bij BALR. Hier vind je echter een beperkter assortiment dan op de mannenafdeling. Maar wil je als vrouw graag kleding van BALR? Dan kun je kiezen uit shirts, sweaters, hoodies, sportkleding, schoenen en accessoires. Of wat dacht je van een leuk telefoonhoesje of leuke muts met het logo van BALR erop? Daarnaast zijn er ook reisaccessoires voor de vrouw. Hoewel het aanbod voor vrouwen niet zo uitgebreid is, is het toch leuk dat BALR vrouwen ook benadert. Zo kun je samen met je partner in matchende outfits lopen.

BALR voor kinderen

Sinds kort vind je ook kleding voor kinderen in het assortiment van BALR. Ze hebben hun aanbod onlangs uitgebreid met kinderkleding, voor zowel jongens als meisjes. Hierbij ligt de focus vooralsnog met name op shirts, sweaters en broeken. De BALR kindercollectie is geïnspireerd door de iconische items van de originele collecties. Dankzij de BALR kindercollectie kun je eindelijk de LIFEOFABALR met je kinderen delen. 

Vorig bericht
Tips bij een verbouwing naar een moderne badkamer
Volgend bericht
Gevolgen van slecht onderhoud van je jacuzzi

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu