Help! Ik vind overal beestjes…

Uncategorized

Kakkerlakken in de kelderkast, mieren over het aanrecht of muizen in de kruipruimte. Het kan ons allemaal wel eens overkomen. Je ziet de beestjes dan plotseling overal en je wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De bestrijders van Beestjes Kwijt helpen je hier graag mee. Doordat er veel locaties van Beestjeskwijt.nl zijn, kun je altijd terecht bij een lokale bestrijder. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk. In dit artikel lees je alles over ongediertebestrijding!

Overal en nergens

De bestrijding van ongedierte begint natuurlijk bij het signaleren van het beestje. Misschien vliegen de wespen je om de oren of zitten de spinnen overal en nergens. Van elk soort ongedierte kun je serieuze overlast ervaren. Daarnaast kunnen die beestjes zich binnen no-time voortplanten waardoor een ware plaag in het verschiet ligt. Of misschien heb je niet al wel te maken met een enorme plaag. In beide gevallen kun je beroep doen op een bestrijder van een van de locaties van Beestjeskwijt.nl.

Schakel een professional in

Voor hulp van een bestrijder van Beestjes Kwijt, hoef je alleen maar te bellen of het contactformulier in te vullen. Je komt dan direct in contact met jouw lokale bestrijder. Hij stelt je een aantal vragen, waarna hij voorsteld langs te komen. Een afspraak is dan binnen een mum van tijd gemaakt. Eenmaal op de stoep doet hij eerst een inspectie. Waar komen de beestjes vandaan? Hoe snel planten ze zich voort? En hoe kunnen de beestjes het beste bestreden worden? Vervolgens komt de bestrijder met een plan van aanpak. Na jouw goedkeuring kan hij aan de slag!

Schakel een professional in

Wanneer het klusje is geklaard, geeft de bestrijder nog enkele tips zodat je het ongedierte in de toekomst kunt voorkomen. Je kunt immers ook voor ongediertepreventie terecht bij Beestjes Kwijt. De bestrijder komt dan langs voor een inspectie, geeft vervolgens advies en brengt eventueel wering aan. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van horren of het isoleren van de spouwmuur. Zo weet je zeker dat de vervelende beestjes de volgende keer niet bij jou aankloppen voor een verblijfplaats… Dat is wel zo prettig.

Vorig bericht
Gevolgen van slecht onderhoud van je jacuzzi
Volgend bericht
Regenpijp verstopt: van de regen in de drup

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu