Zo creëer je een jonge en ontspannen uitstraling!

Beauty

Kijk je dagelijks in de spiegel met een ontevreden gevoel omdat je er oud en vermoeid uitziet? Dat hoeft helemaal niet meer het geval te zijn! Met behulp van de juiste middelen creëer ook jij een jonge en ontspannen uitstraling. Zo kun je make-up gebruiken maar eventueel ook cosmetische chirurgie om er weer jong, fris en stralend uit te zien. In deze blog geven we je een aantal handige tips!

Make-up tips

Je kunt make-up heel goed gebruiken om er jonger uit te zien. Zorg er ten eerste voor dat je de juiste kleur concealer en foundation gebruikt. Hiermee werk je vlekjes en puistjes weg en je maakt het geheel af met een klein beetje poeder. Vervolgens is het slim om te gaan voor volle wenkbrauwen. Laat het pincet dus lekker achterwege! Ook blush is een geweldig product voor een jonge uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een zachte perziktint en breng deze aan op de blosjes van je wangen. Een highlighter mag zeker ook niet ontbreken in je make-up collectie. Breng een beetje highlighter aan in je binnenste ooghoeken, en op je jukbeenderen. Dit zorgt voor een mooie weerspiegeling van het licht, wat je een jonge look geeft. Gebruik een matte oogschaduw, breng een beetje mascara aan op je bovenste wimpers voor een wakkere look en je bent klaar om de deur uit te gaan!

Make-up don’ts

Ook zijn er een aantal absolute don’ts op het gebied van make-up. Make-up kan een positieve invloed hebben op je uitstraling, maar als je het op de verkeerde manier gebruikt kun je ook een ongewenst tegenovergesteld effect creëren. En dat wil je natuurlijk niet hebben! Daarom is het belangrijk om niet te zware, donkere make-up te gebruiken. Dit geeft je namelijk een oude uitstraling. Bovendien is het niet verstandig om je huid te mat te maken. Kies liever voor een hydraterende crème en een lichte poeder die ervoor zorgt dat je make-up de hele dag op zijn plaats blijft. Een andere absolute no-go is het aanbrengen van een zwart lijntje enkel onder je oog. Hierdoor lijkt je oog namelijk meer te hangen en zie je er dus ouder uit. Teken altijd ook een lijntje boven je oog, voor een wakkere en frisse uitstraling. Gebruik tot slot niet al te donkere tinten op je lippen en je oogleden. Een te donkere smokey eye creëert een oude uitstraling, net als een donkere lipstick. Ga dus voor frisse kleuren!

Cosmetische chirurgie

Heb jij echt hangende oogleden, waardoor je ook minder goed kunt zien? Of hangt je wenkbrauw over je oog? Dan kan het een optie zijn om te kiezen voor cosmetische chirurgie. Een ooglidcorrectie of een wenkbrauwlift kan ervoor zorgen dat je weer een jonge, ontspannen en natuurlijke uitstraling krijgt. Voor deze ingrepen kun je bijvoorbeeld terecht bij Eyescan. Hier krijg je altijd een eerste consult, waarbij alles aan de orde komt wat met de behandeling te maken heeft. Bovendien kun je al je vragen stellen en krijg je een duidelijk en eerlijk advies.

Vorig bericht
Een zwembad onderhouden
Volgend bericht
Zo zorg je voor een wellness gevoel aan huis

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu