Verschillende soorten jacuzzi’s voor thuis

Jacuzzi's

Een jacuzzi in huis of in de tuin alleen voor de elite? Allang niet meer! Een betaalbare jacuzzi kopen is allang niet meer zo moeilijk. Er zijn verschillende mogelijkheden om een spa in de tuin of in huis te hebben, zonder dat het je een rib uit je lijf kost. We zetten de verschillende soorten betaalbare jacuzzi’s van uitstekende kwaliteit voor je op een rijtje.

MyLine spa’s

MyLine spa’s zijn jacuzzi’s die erg betaalbaar zijn. Wil je een grote spa waar 6 mensen in kunnen? Tja, dan betaal je natuurlijk meer dan voor een jacuzzi waar twee mensen in kunnen. Deze spa’s worden gemaakt in de Wellis fabriek in Hongarije, waar de Europese kwaliteit de standaard is. In deze spa’s kun je heerlijk genieten van therapeutische, krachtige massagejets. De meeste spa’s zijn voorzien van speciale ergonomische zetels, die zowel voor mannen als vrouwen heerlijk zitten waardoor het comfort in de spa nog meer verhoogd wordt. Heerlijk genieten dus!

Sporten en relaxen in één: zwemspa’s

Heb je wel wat meer geld te besteden, dan kun je kiezen voor een zwemspa. Dit is het ultieme wellness gevoel in huis (of in de tuin)! Een zwemspa heeft namelijk twee functies. Allereerst kun je erin zwemmen. Dat zou je zo op het eerste gezicht niet zeggen, omdat het nu eenmaal niet de vorm heeft van een zwembad. Met dank aan superkrachtige jets, kun je hierin toch zwemmen. Hoe hard je ook zwemt; je komt niet vooruit, maar het is wel een zeer goede workout! En ben je klaar met deze workout? Dan kun je even helemaal tot rust komen in de jacuzzi. Er zijn namelijk ook zwemspa’s die er een jacuzzi aan vast hebben zitten; ideaal! Natuurlijk kun je deze ook gewoon los kopen, en kun je ook gewoon een zwemspa kopen zonder jacuzzi.

Opblaasbare jacuzzi’s

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de populaire opblaasbare jacuzzi. Verschillende winkels hebben deze al op de markt gebracht. Het is een echt koopje; voor 300 euro heb je er vaak al een. Dit is natuurlijk niets vergeleken met de prijs die je betaalt voor een echte jacuzzi, maar het is dan ook eigenlijk niet te vergelijken met een echte jacuzzi. Vergelijk maar eens een opblaasbaar zwembad met een ingebouwd zwembad; dat is toch wel echt een groot verschil!

Voor nog meer aanbod in jacuzzi’s en zwemspa’s kun je terecht bij spa-pro.eu.

Vorig bericht
Een zwembad een sauna of een spabad?
Volgend bericht
Hoe moet je een zwembad onderhouden?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu