Sporten in een warmtecabine

Beauty

Sporten in een warmtecabine wordt steeds populairder. Het is een uitstekende manier om af te vallen. Als je sport in een warmtecabine beweeg je bij een hoge temperatuur, namelijk 37 graden. Lees snel verder om erachter te komen of dit iets voor jou is.

Hoe werkt het?

Heb jij al meerdere dingen geprobeerd om af te vallen? Eet je gezond en beweeg je veel maar is dit nog niet voldoende? Dan zou je sporten in een warmtecabine kunnen overwegen. Als je hiervoor kiest, train je gemiddeld 30 minuten in een warmtecabine van ongeveer 37 graden. Trainen in warmte zorgt voor een versnelde, lokale vetverbranding waardoor je snel afvalt. Het is goed voor je stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding van je lichaam. Het komt je conditie ten goede en je valt af. Ook wordt cellulitis minder. Het is bewezen dat deze methode werkt. Tijdens de training lig je comfortabel in de cabine.

Effectief bij vrouwen

Sporten in een warmtecabine is voornamelijk bedoeld voor vrouwen. De vetstructuur van vrouwen wijkt af van die van mannen. Hierdoor hebben vrouwen wel en mannen geen cellulite. Ook kampt het grootste deel van de vrouwen met een probleemzone (buik, benen, billen). Sporten in de warmtecabine pakt het onderhuidse vetweefsel aan, wat bij vrouwen een groter probleem is dan bij mannen. Hierdoor nemen de centimeters af en is dit bij vrouwen harder nodig dan bij mannen.

Ook voor ouderen

Deze manier van sporten is ook erg geschikt voor ouderen. Omdat er wordt bewogen bij hoge temperatuur, geeft dit verlichting van veel reumatische klachten en andere gewrichtsklachten. Dit is vooral voor ouderen ideaal. Ook het feit dat je liggend sport, helpt mee voor ouderen. Een manier van afvallen door te sporten voor ouderen is dus sporten in een warmtecabine. Het is namelijk begrijpelijk dat het voor ouderen lastiger is om een sport te vinden die ze goed kunnen uitvoeren. Ook wandelen en fietsen is qua beweging goed voor ouderen.

Vorig bericht
Zo creëer je je eigen spa momentje
Volgend bericht
Een zwembad onderhouden

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu