Lichaamshaar op ongewenste plekken

Beauty

Iedereen heeft er weleens last van. Je kijkt in de spiegel en ziet plotseling een haartje op een plek waar je liever geen haargroei hebt of waar je er juist dacht van af te zijn. Denk aan plekken zoals onder je oksel, op je rug etc. Hier zijn inmiddels veel mogelijkheden voor om permanente verwijdering te realiseren. Het is bedoeld om ervoor te zorgen dat je niet elke dag bezig bent met scheren, epileren of waxen. Vaak nemen deze dingen erg veel tijd in gebruik en doen bepaalde dingen zoals waxen nog pijn ook waardoor je er al snel tegen op ziet om het nog een keer over te doen.

Alternatieve oplossing voor pijnloos ontharen

Zoals eerder genoemd zijn bepaalde ontharingstechnieken tijdrovend of niet fijn om uit te voeren. Daar is nu verandering in gekomen doordat de Soprano ICE is ontwikkeld. De Soprano ICE is een lasertechniek die ervoor zorgt dat haren permanent verdwijnen. Het is mogelijk dat haren in een verre toekomst terugkeren maar dit heeft te maken met veranderingen van je lichaam zoals bij bijvoorbeeld hormoonveranderingen. De behandeling zorgt ervoor dat het haarzakje compleet vernietigd wordt waardoor de haren na ca. 1 tot 2 weken uitvallen en je nergens meer last van hebt. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door een huidtherapeut en dit staat ook in de eisen bij het gebruik van het apparaat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je verkeerd behandeld wordt.

De juiste plek om je te laten laseren

Er zijn natuurlijk met de invoer van het nieuwe Soprano ICE apparaat veel klinieken die dit aanbieden. Het is altijd de vraag of deze volgens de juiste procedures werken. Een voorbeeld van een kliniek die dit goed oppakt is Smooth Laser Clinic Enschede. Zij hanteren de juiste procedures en op hun website kan je alle informatie over de behandeling vinden. Het apparaat is verkozen tot het beste ontharingsplatform. Er is amper tot geen kans op verbranding dus succes is bijna te garanderen. Bij meer vragen over deze behandeling bekijk de website. Het is nu mogelijk om bij Smoothlaserclinic.nl een proefbehandeling voor de oksels te laten doen. Maak dus snel gebruik van deze optie en kom er zelf achter hoe effectief de behandeling is.

Vorig bericht
Een opblaasbare spa in jouw tuin
Volgend bericht
Welke sauna past bij jou?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu