Jacuzzi plaatsen dakterras

Jacuzzi's

Heb je een dakterras en wil je daar best een jacuzzi plaatsen? Dat kan heel gemakkelijk via Serena Spa. Op de website zie je het aanbod van de jacuzzi’s die beschikbaar zijn. Welke bij jou past, hangt af van de ruimte op het dakterras. Zorg in ieder geval dat je dakterras het gewicht van de jacuzzi inclusief mensen en water kan dragen. Anders kom je met schade te zitten en wordt het een nog duurdere investering. Is je dakterras stevig genoeg? Dan kun je gaan nadenken welke jacuzzi op je dakterras je wil

Inbouw opties

Er zijn verschillende inbouwmogelijkheden. Zo zijn er ronde en vierkante spa’s. De ronde hebben enkel zitplekken, maar zijn esthetisch wel weer heel interessant. De vierkante hebben verschillende uitwerkingen. Zo hebben sommige meer lig- dan zitplekken en andere juist andersom. Kies dus wat jij graag wil. Een jacuzzi op het dakterras om romantisch samen in te liggen of juist met vrienden in te kunnen zitten? Hoe dan ook komt Serena Spa de jacuzzi plaatsen. Dit wordt gedaan door degene die de jacuzzi heeft gemaakt.

Ombouw en extra’s

Behalve de inbouw, zijn er ook nog mogelijkheden voor de ombouw van de jacuzzi. Er zijn standaard een aantal cederhouten tinten beschikbaar. Heb je liever een andere kleur of ander materiaal? Dan kun je dit overleggen met Serena Spa. Zij komen de jacuzzi plaatsen van jouw dromen, waar en hoe jij hem wil hebben. De cederhout kleuren die beschikbaar zijn, zijn naturel, rood, greywash en whitewash. Je kunt je bestelling afmaken met accessoires zoals een bijpassend cederhouten trapje om je jacuzzi in te komen.

Vorig bericht
Waarom kelderdichting noodzakelijk is
Volgend bericht
Hotelkamer met jacuzzi

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu