Lees hier wat je allemaal kan doen met verf in huis!

Wonen

Heb je te veel vrije tijd in je weekend en zin om iets geks te doen? Dan hebben wij iets superleuks voor jou! Iedereen heeft wel een paar potten verf in de schuur staan waar ooit te veel van ingekocht is. Om verspilling tegen te gaan is het superleuk om hier goed gebruik van te maken! Dus ben je een beetje creatief en heb je zin om wat unieks te doen in het weekend? Dan hebben wij een aantal leuke tips op een rijtje gezet over wat je allemaal kan doen met verf in huis! 

Oude meubels verven 

Ben jij ook zo klaar met de huidige look van de meubels in jouw woning? Pak dan de kwasten, pottenverf erbij en dan is het tijd om het oude meubilair een metamorfose te geven! Vooral oude houten meubels hebben vaak een opknapbeurt nodig, anders staan ze ook zo bedroefd in de schuur, tuin of woonkamer. Want zeg nou zelf, jij vindt het toch ook prettig als je haar of make up goed zit? Naast verf is het ook verstandig om een aantal goede kwasten aan te schaffen waar je gemakkelijk de poten en rugleuning kan verven. Gouden tip! Zorg ervoor dat je geschikte verf koopt die waterproof is wanneer je van plan bent een aantal meubels buiten neer te zetten. Op deze manier geniet je nog langer van alle meubels die je een make over hebt gegeven!

Muren nieuwe look geven 

Om het huis helemaal compleet af te maken, is het tijd om de muren aan te pakken. Door de muren in een andere kleur te verven gaat jouw huis er volledig anders uit zien! De muren hebben namelijk optisch veel impact op hoe een ruimte eruit komt te zien. Door een bepaalde kleur te kiezen kan je de woning groter, kleiner, ruimer of smaller maken. Daarnaast kan je met een specifieke kleur een ruimte ook lichter of donkerder laten ogen. Let er wel op dat je de aluminium kozijnen en aluminium deuren niet per ongeluk mee verft. Deze onderdelen hoeven namelijk niet geverfd te worden. 

Schilderij maken 

Nog genoeg energie en creativiteit over? Scheur dan naar de winkel en schaf een groot canvas of doek aan waar je met de overgebleven verf een prachtig kunstwerk op kan maken. Jouw meesterwerk past dan precies op de geverfde muur en gerenoveerde meubels in jouw woning.

Vorig bericht
Beter slapen met een donzen dekbed
Volgend bericht
Nieuwe badkamer? Dit komt er allemaal bij kijken

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu